Асен и Сибина Григорови купиха Webcafe


От началото на януари издателят на сайтът Webcafe има нов собственик – журналистът Асен Григоров, който заедно със съпругата си Сибина води съботното предаване по БНТ „Животът и други неща“, става ясно от Търговския регистър, съобщи Capital.bg. Като управител на дружеството „Уебкафе БГ“ (в него влиза и Sportcafe.bg) е записана Сибина Григорова. Разговорите за покупка […]

От началото на януари издателят на сайтът Webcafe има нов собственик – журналистът Асен Григоров, който заедно със съпругата си Сибина води съботното предаване по БНТ „Животът и други неща“, става ясно от Търговския регистър, съобщи Capital.bg.

Като управител на дружеството „Уебкафе БГ“ (в него влиза и Sportcafe.bg) е записана Сибина Григорова.

Разговорите за покупка на онлайн медията са започнали през декември миналата година, а вписването на новия собственик „Публитикс медиа“ (собственост на Асен Григоров) е станало в средата на януари 2014 г.

Също от Търговския регистър става ясно, че дружеството е придобито за 150 хил. лв. от досегашния му собственик и негов създател – журналиста Стоян Георгиев.

Новите собственици обясниха, че още е рано да коментират как ще се развива сайтът. Не коментираха и защо са решили да инвестират именно в този проект.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай