Аржентинец изнасилвал дъщеря си, има 5 деца от нея


Аржентинец на 53 г. е обвинен, че в продължение на десетилетия е изнасилвал една от дъщерите си, съобщи в. „Мирър“. Извергът бил арестуван, когато съпругът на друга негова дъщеря се свързал с полицията.Днес изнасилваната щерка е на 31 г. Децата, които родила в резултат на престъпните действия на баща си, са на възраст между 2 […]

Аржентинец на 53 г. е обвинен, че в продължение на десетилетия е изнасилвал една от дъщерите си, съобщи в. „Мирър“. Извергът бил арестуван, когато съпругът на друга негова дъщеря се свързал с полицията.
Днес изнасилваната щерка е на 31 г. Децата, които родила в резултат на престъпните действия на баща си, са на възраст между 2 и 13 г.
Мануел Онтиверос от полицията в Мендоса, каза пред журналисти, че според подалия информацията на силите на реда 31-годишната жена никога не е имала приятел и бащата е човекът, който изнасилвал жената, в резултат на което тя забременявала. „Мъжът представял дъщеря си за своя съпруга , когато бил питан за нея от съседи или хора извън семейството“.
Сега арестуваният аржентинец се отървал от лежане зад решетките по-рано след арест заради посегателства към друга своя щерка. Момичето се изнесло от семейния дом в резултат на тези действия на баща си. Полицай разкрива, че тогава не е имало изнасилване, поради което мъжът получил условна присъда. Полицията проверява и съмненията си дали майката на момичето, която е напуснала семейния дом преди 6 г., е била съучастничка в сексуалните престъпления на мъжа си.
„Мирър“ сравнява случая от Аржентина с този, свързан с австрийския злодей Йозеф Фритцел, който има 7 деца от дъщеря си, която държал затворена в мазето в продължение на 24 години. /БГНЕС /


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай