Арестуваха сина на Робърт Дауни-младши


Синът на актьора Робърт Дауни-младши е бил арестуван в Западен Холивуд по подозрение в притежание на наркотици, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. 20-годишният Индио Фалконър Дауни е бил задържан в неделя следобед, след като полицай е спрял автомобила, в който той е пътувал. Никой от останалите двама пътници не е бил арестуван. Синът на Робърт […]

Синът на актьора Робърт Дауни-младши е бил арестуван в Западен Холивуд по подозрение в притежание на наркотици, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

20-годишният Индио Фалконър Дауни е бил задържан в неделя следобед, след като полицай е спрял автомобила, в който той е пътувал. Никой от останалите двама пътници не е бил арестуван.

Синът на Робърт Дауни е бил задържан по подозрение в притежание на контролирано вещество, за което се смята, че е било кокаин, и на приспособление за употребата му.

Индио Фалконър Дауни е бил освободен същата вечер под гаранция от 10 250 долара и ще трябва да се яви пред съда на 29 август.

Дауни се е снимал в криминалната комедия „Целувки и куршум“ (2005) заедно с баща си и Вал Килмър, припомнят агенциите.

В изявление, направено от баща му Робърт Дауни-младши, който години наред се бореше с наркотична зависимост, се казва, че синът му вероятно е генетично предразположен към наркомания.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай