Американска телевизия „уби“ Хилари Клинтън


Огромен гаф направи американски телевизионен канал. В директно предаване водещ от Ей Би Си Седем (ABC 7) обявиха, че кандидатът за президент на Демократите Хилъри Клинтън е починала от възпаление на белите дробове. Това беше и водещата новина на медията, с която започна новинарската емисия. Водещият започна информационната емисия с „извънредно съобщение за смъртта на Хилари […]

Огромен гаф направи американски телевизионен канал. В директно предаване водещ от Ей Би Си Седем (ABC 7) обявиха, че кандидатът за президент на Демократите Хилъри Клинтън е починала от възпаление на белите дробове.

Това беше и водещата новина на медията, с която започна новинарската емисия.

Водещият започна информационната емисия с „извънредно съобщение за смъртта на Хилари Клинтън”, след което съобщи, че лекарите са й поставили диагноза

„възпаление на белите дробове”.

Говорителите не дадоха никакво обяснение за първоначалното съобщение. 

Преди дни стана ясно, че Хилари Клинтън е диагностицирана с пневмония, но вече се чувства много по-добре, заяви самата тя в интервю за CNN. Тя сподели за проблемите със здравословното си състояние, след като беше снимана как почти припада на възпоменателна церемония на 11 септември, а охраната от нейния екип й помага да се качи в колата.

Здравословното състояние на Хилари Клинтън пък стана повод за конспиративни теории.

Най-тиражираната сред тях е, че има двойничка, която се появява вместо нея. 

До подобни размисли се стигна, след като Клинтън излезе от дома на дъщеря си във видимо добро здраве, като само преди два часа едва е стояла на краката си:

„Да не би в дома на Челси да има липо-машина“, пита любопитен американец в „Туитър“.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай