Американец си продава живота, за да го започне отначало


Мария Генчева | авг 31, 2012 | Коментари 0 „Купете моята американска мечта!”, призовава 29-годишният американец Шейн Бътчър в интернет аукциона eBay. Мъжът е обявил за продан цялото си имущество – бизнес с магазини, луксозни автомобили и къщи и дори кучето си. Причината – надява се да обърне всичкото това имущество в кеш, за да […]

„Купете моята американска мечта!”, призовава 29-годишният американец Шейн Бътчър в интернет аукциона eBay. Мъжът е обявил за продан цялото си имущество – бизнес с магазини, луксозни автомобили и къщи и дори кучето си. Причината – надява се да обърне всичкото това имущество в кеш, за да започне живота си отначало. Бътчър иска за живота си 3,5 милиона долара.

Шейн Бътчър не е разорен, разведен или депресиран. Той просто иска да се отърве от всичко, което притежава, за да започне нов живот. Младият мъж притежава три магазина за видеоигри, две къщи във Флорида, три коли, два каяка и картина на Томас Кинкейд. Той твърди, че не се опитва да се отърве от фалиращ бизнес и магазините му печелят достатъчно. За да е преходът по-лесен, Бътчър предлага да остане да помага на новия собственик в продължение на 6 месеца. За продан е и къщата му с две спални в Тампа, Флорида, която се намира в луксозен квартал на морския бряг. В комплекса има три басейна, две джакузита, два фитнеса и частни плажове. Бътчър предлага още три коли – Honda Accord от 2009 г., Honda Element от 2004 г. и Lotus Elise от 2006 г.

С парите от продажбата Бътчър иска да пътува повече със съпругата си, както и да се установят и да създадат голямо семейство във Флорида, след като обиколят света. Мъжът обяснява, че досега е прекарал твърде много време в работа и е пропуснал да види много неща, с които сега иска да навакса.

„Искаме да видим красиви места из страната, като Гранд Каньон например. Вероятно ще си купим каравана и ще попътуваме, може да посетим и роднини”, казва Бътчър.

Публикувано в : Без категорияБизнес новиниИнтересно

Тагове:


Отбелязано с:  

Коментирай