Александина напусна X Factor след оспорвана битка


Александрина Макнеджиева напусна X Factor след ново музикално съревнование. За всеобща изненада двама от финалистите от категория „25+“ се изправиха в музикална битка в разгара на шоуто. Като гостуващ член на журито и ментор на отбора на Маги, на Заки се наложи да окаже двойно по-голяма подкрепа на Стивън и Александрина. За своето присъствие в […]

Александрина Макнеджиева напусна X Factor след ново музикално съревнование. За всеобща изненада двама от финалистите от категория „25+“ се изправиха в музикална битка в разгара на шоуто. Като гостуващ член на журито и ментор на отбора на Маги, на Заки се наложи да окаже двойно по-голяма подкрепа на Стивън и Александрина.

За своето присъствие в шоуто претендентът от Нигерия заложи на тембъра на John Legend, а огнената дама от Сандански избра темпераментното парче Mercy на Duffy.

„Горда съм, че останах толкова време на тази сцена!“ сподели Александра на финала на вечерта.

Вечерта поднесе много изненади и специални гости, сред които дует „Авеню“ и Deep Zone Project. Заки и Боби представиха своя нов сингъл „Свобода“, обявявайки и предстоящите си концерти във Варна и Пловдив.

Deep Zone Project създадоха истинско денс парти с помощта на новата си вокалистка – финалистката от втори сезон на шоуто, Нелина Георгиева. 


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай