Азис става Лили Иванова, Жана Бергендорф – Фреди Меркюри


Тази вечер водещите на „Като две капки вода“ Зуека и Рачков посрещнаха новите участници в шоуто. Освен имената на всички звезди, станаха ясни и техните превъплъщения за първия голям концерт в понеделник, 9 март. Актьорът Филип Аврамов – Фиката ще има задачата да пресъздаде образа на южнокорейския рапър Сай (PSY), чиято песен Gangnam style стана […]

Тази вечер водещите на „Като две капки вода“ Зуека и Рачков посрещнаха новите участници в шоуто. Освен имената на всички звезди, станаха ясни и техните превъплъщения за първия голям концерт в понеделник, 9 март.

Актьорът Филип Аврамов – Фиката ще има задачата да пресъздаде образа на южнокорейския рапър Сай (PSY),

чиято песен Gangnam style стана феномен в „Ютюб“.

Телевизионната водеща Деляна Маринова – Джуджи пък ще трябва да влезе в кожата на естрадната певица Йорданка Христова.

Рапърът Криско ще се изправи пред предизвикателството да пее като американския си колега Питбул (Pitbull).

Актрисата Милена Маркова – Маца ще се пренесе в атмосферата на 50-те години на XX век, за да стане уелската певица Шърли Беси.

Бутонът на късмета определи първото изпитание пред Азис да бъде превръщането му в примата на българската естрада Лили Иванова.

Имитаторът на премиера Бойко Борисов – актьорът Ненчо Балабанов, ще пее и танцува като Прея на сцената на шоуто в понеделник

Актрисата и певица Нона Йотова пък ще стане френската изпълнителка Индила (Indila).

Победителката във второто издание на „Х Фактор“

Жана Бергендорф ще изгрее като звездата на рок бандата „Куин“ – легендарният Фреди Меркюри.

Тази вечер зрителите на Нова ТВ се запознаха и с новия съдия в журито – непокорното момче на българската рок музика Димитър Ковачев – Фънки.

В третото издание популярните гостуващи лица не само ще впечатляват с оригинални превъплъщения, но и ще имат своята вечер на съдийски решения, развихряйки се с похвали и упреци към участниците.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай