Азис като две капки вода със Слави Трифонов


Васил Василев Азис стана победител във втория концерт на шоуто „Като две капки вода“ по Нова ТВ. Той обеща да дари наградата си от 1000 лв. на приют за бездомни кучета. Фолк звездата трябваше днес да демонстрира мъжкарско поведение в ролята на Слави Трифонов. Зрителският вот прати Азис на първото място, след като след гласовете […]

Васил Василев Азис стана победител във втория концерт на шоуто „Като две капки вода“ по Нова ТВ. Той обеща да дари наградата си от 1000 лв. на приют за бездомни кучета. Фолк звездата трябваше днес да демонстрира мъжкарско поведение в ролята на Слави Трифонов.

Зрителският вот прати Азис на първото място, след като след гласовете на журито и останалите участници, той отстъпваше пред Ненчо Балабанов.

Актьорът, който най-добре имитира премиера Бойко Борисов пя песен на италианската звезда Ерос Рамацоти.

Нона Йотова първа излезе на сцената на шоуто и то, за да влезе в образа на Етиен Леви.

Филип Аврамов имаше тежката задача да имитира не кого да е, а легендата Тина Търнър. „Мога само да сваля шапка пред теб и да кажа, че съм щастлива, че сме в едно шоу!“, изрази възхищението си към актьора Хилда.

Водещата от Нова ТВ Джуджи трябваше да пее на френски, влизайки в образа на Ванеса Паради.

Победителката от миналогодишното издание на „Х фактор“ Жана Бергендорф, която в първия епизод на предаването влезе в образа на Фреди Меркюри, този път трябваше да имитира жена. Задачата ѝ обаче не беше никак лека,тъй като трябваше да пее песни на Риана.

Милена Маркова-Маца показа сексапил имитирайки Никол Шерцингер.

Може би най-тежката задача тази вечер имаше Криско, който трябваше да пее песен на Михаела Филева. Изпълнението му обаче вместо комично, се оказа изненадващо добро. Той получи недвусмислена похвала дори от рокаджията на журито – „Мислех, че само рецитираш, но ти показа, че можеш да пееш!“

След всички изпълнения и излъчването на победителя дойде ред участниците да изберат следващата си задача.

Бутонът на късмета реши:

Джуджи ще пее вечния хит Lambada на Kaoma, Жана Бергендорф ще имитира вокалиста на Аеросмит – Стивън Тейлър, Маца ще влезе в образа на Кейти Пери, Криско ще пее песента Аиша на Калед, Нона Йотова ще се превъплъти в образа на Фърги, Филип Аврамов ще е Том Джоунс, Ненчо Балабанов трябва да се появи и да пее като Деян Неделчев, а Азис ще бъде Георги Христов.

В края на предаването продуцентът и член на журито

Магърдич Халваджиян изненада водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, съобщавайки им, че следващата седмица и те ще трябва да пеят.

Те са в по-благоприятна ситуация от участниците, защото ще имат право да си изберат какво да пеят. Те имат три възможности: да влязат в образа на Лос дел Риос и хитът от миналото „Макарена“, руския дует Тату или да се преборят с песента „Вода“ на Елица и Стунджи.

Гледайте видеата с изпълненията на участниците в канала на шоуто във Vbox7.com.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай