Автомобил с трима младежи се преобърна край Благоевград – Труд


Труд онлайн 02.06.2013 11:48 | Региони Снимка: Архив СВЪРЗАНИ ТЕМИ Лек автомобил излетя от пътя и се преобърна край Благоевград. Тримата младежи, пътували в него, са невредими, съобщи БГНЕС. Инцидентът е станал към 22:15 часа на пътя Падеш-Покровник-Благоевград. Рено „Клио“ се спускал от местността Ушите към село Покровник. На остър десен завой Реното поднесло на мократа пътна […]

Лек автомобил излетя от пътя и се преобърна край Благоевград. Тримата младежи, пътували в него, са невредими, съобщи БГНЕС.

Инцидентът е станал към 22:15 часа на пътя Падеш-Покровник-Благоевград.

Рено „Клио“ се спускал от местността Ушите към село Покровник. На остър десен завой Реното поднесло на мократа пътна настилка, минало през насрещната лента и се забило в храстите. Това омекотило удара, въпреки че автомобилът застанал на лявата си странична част.

Двамата младежи и девойката са успели да излязат от него невредими. На мястото на инцидента са пристигнали линейка, патрулка и противопожарен автомобил.

Патрулката и пожарната са останали до идването на пътна помощ, която изтеглила катастрофиралия автомобил. Пробата за алкохол на водача била отрицателна.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти


автомобил – Google News

Коментирай