Автомобил се запали в движение, шофьорът с обгаряния – DARIK News


Четири пожара са гасили огнеборците на територията на област Шумен през последното денонощие, като единият от тях е със загуби. Това съобщават от ОД на МВР-Шумен. В 14:35 часа вчера в дежурната част на ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Шумен е получен сигнал за горящ автомобил след разклона за село Развигорово. На […]

Четири пожара са гасили огнеборците на територията на област Шумен през последното денонощие, като единият от тях е със загуби. Това съобщават от ОД на МВР-Шумен.

В 14:35 часа вчера в дежурната част на ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Шумен е получен сигнал за горящ автомобил след разклона за село Развигорово. На място е изпратен противопожарен екип. Горящият автомобил „Фолксваген Голф“ е загасен с 2 тона вода. По данни на шофьора, колата се е запалила в движение. В пожара са изгорели лични документи на водача и служебни на автомобила. Шофьорът е бил с леки обгаряния по ръцете и краката. На място му е оказана медицинска помощ, но е отказал да бъде откаран за преглед в шуменската болница.

В 15:41ч. е получен сигнал, че горят сухи треви в района на шуменското езеро. Пристигналия на място екип загасил пламъците с 1тон вода. Сухи треви са горели и
землището на село Салманово, огнеборците ги загасили с помощта на 2 тона вода.

Около 19.30 ч. пък са се запалили отпадъци на сметището в село Царев брод. На място е изпратен противопожарен екип, който ги загасил с помощта на 4 тона вода, като не е допуснато и разпространението на огъня на по-голяма площ.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай