Автомобил пропадна в изкоп край границатапреди 3 минути – Факти.БГ


34-годишен мъж е с фрактура на бедрената кост, след като автомобилът му падна в изкоп край граничния пункт Кулата-Промахон. Пътният инцидент станал край село Чучулигово, община Петрич. Поради строителството на ЛОТ 4 на автомагистрала „Струма“ главен път Е-79 в отсечката между село Марикостиново и Кулата е затворен. Обходният маршрут минава успоредно на Е-79 през селата […]

34-годишен мъж е с фрактура на бедрената кост, след като автомобилът му падна в изкоп край граничния пункт Кулата-Промахон. Пътният инцидент станал край село Чучулигово, община Петрич.

Поради строителството на ЛОТ 4 на автомагистрала „Струма“ главен път Е-79 в отсечката между село Марикостиново и Кулата е затворен. Обходният маршрут минава успоредно на Е-79 през селата Чучулигово и Кулата.

Водачът на лекия автомобил Rover обаче не видял предупредителните знаци и пропаднал в изкоп, дълбок около 3 метра. Вследствие на това 34-годишният шофьор от село Кулата е с фрактура на шийката на бедрената кост. Той е настанен за лечение в болницата в Петрич. Неговият спътник успял да излезе невредим от изкопа.

Това е втори инцидент в района за денонощие. По-рано 10-тонен самосвал, натоварен с баластра, пропадна в дупка под тротоара. Инцидентът станал, когато водачът на камиона го качил върху тротоара, за да пропусне идващите насреща му ТИР-ове. Но тъй като собственикът на къщата, намираща се под нивото на тротоара, бил разширил мазето си под него, тежката машина пропаднала.  

България


Молим читателите, които подкрепят идеята за 100% МАЖОРИТАРНИ избори с възможност за отзоваване на депутати, да я подкрепят и във Facebook.

Логото на кампанията „100% Мажоритарни избори” (кликнете върху снимката, за да я уголемите, разпространите и разпечатате).


автомобил – Google News

Коментирай