Автомобил прегази и уби стопанина си – 24 часа


Мъж загина нелепо прегазен от собствения си автомобил край велинградското градче Сърница, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал в късния следобяд в събота. 52-годишният Л.Х. паркирал автомобила си “ Опел Зефира“ на стръмен терен в местността “ Хановете“, в землището на града. Водачът обаче не обезопасил достатъчно минивана с ръчна спирачка, въпреки големия наклон на […]

Мъж загина нелепо прегазен от собствения си автомобил край велинградското градче Сърница, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал в късния следобяд в събота. 52-годишният Л.Х. паркирал автомобила си “ Опел Зефира“ на стръмен терен в местността “ Хановете“, в землището на града.

Водачът обаче не обезопасил достатъчно минивана с ръчна спирачка, въпреки големия наклон на мястото. Той слязъл от колата и направил няколко крачки минавайки пред нея. В този момент опелът потеглил по стръмния склон и минал през собственикът си. Мъжът е починал на място.

При друг инцидент велосипедистка почина след като бе пометена от “ Фолксваген“ на пътя между Пазарджик и близкото село Ивайло. 64-годишната А. К. пътувала с велосипед към селото, когато била блъсната отзад от движещия се с несъобразена скорост немски автомобил.

Зад волана на колата е бил 48-годишния Кирил К. от Пазарджик. Тежкоранената пенсионерка била откарана в пазарджишката болница с множество травми и наранявания. Въпреки усилията на лекарите жената починала. Тест с дрегер установил, че водачът на колата не е употребил алкохол.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай