Автомобил падна в морето на Варна, шофьорът загина – Дневник


Лек автомобил падна в морето край Варна при втора буна. В колата е открито тялото на млад мъж, чиято самоличност е установена по документите в него. Това е 20-годишен варненец с инициали Й. С. С., уточнява БНР. Съдебно-медицинска експертиза ще установява причините за смъртта му. Предстои извършването и на съдебно-химическа експертиза, чрез която да се […]

Лек автомобил падна в морето край Варна при втора буна. В колата е открито тялото на млад мъж, чиято самоличност е установена по документите в него. Това е 20-годишен варненец с инициали Й. С. С., уточнява БНР.

Съдебно-медицинска експертиза ще установява причините за смъртта му. Предстои извършването и на съдебно-химическа експертиза, чрез която да се установи дали има следи от употреба на алкохол или наркотични вещества в кръвта на загиналия.

Сигналът за инцидента е подаден през нощта. В ранните сутрешни часове мястото бе посетено от екип на пожарната, но поради ниската видимост се наложи да се изчака развиделяването.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.127 от Нaказателния кодекс, съобщи говорителят на Районна прокуратура – Варна, Десислава Йотова.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай