Автомобил на бирена тяга – Факти.БГ


Кой казва, че алкохол и скорост са несъвместими понятия? Доказателство за обратното е едно интересно творение, наречено „Педален пъб“. Това превозно средство се задвижва от хора, пиещи бира. Технологията на изработка на интересното превозно средство не е някаква новост, но идеята и конструкцията определено са. Педалният пъб представлява своеобразен бар на колела, който е оценен […]

Кой казва, че алкохол и скорост са несъвместими понятия? Доказателство за обратното е едно интересно творение, наречено „Педален пъб“. Това превозно средство се задвижва от хора, пиещи бира.

Технологията на изработка на интересното превозно средство не е някаква новост, но идеята и конструкцията определено са. Педалният пъб представлява своеобразен бар на колела, който е оценен на 25 000 евро.

Возилото разполага с 15 места и стоманено шаси. 10 от местата на бара са снабдени с педали, с помощта на които утоляващи жаждата си мъже предават въртящ момент на колелата. Барманът пък има честа да управлява превозното средство.

Подвижният бар разполага и с аудиосистема от четири високоговорителя и mp3 плеър. Колко е автономният преход на това странно превозно средство, не се посочва, но той зависи от количеството бира и от моментното състояние на движещите го сили.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай