Автомобил натоварен с експлозиви избухна в северен Ирак – news359


В северната част на Ирак, в град Бакуба избухна автомобил, натоварен а експлозиви, следствие на което има загинали и множество ранени. Според получената първоначална информация автомобилът, натоварен  с експлозиви е избухнал в най-оживената част на града, следствие на което загинаха 5 души, а други 17 бяха тежко ранени. Смята се, че нападението е имало за […]

В северната част на Ирак, в град Бакуба избухна автомобил, натоварен а експлозиви, следствие на което има загинали и множество ранени.

Според получената първоначална информация автомобилът, натоварен  с експлозиви е избухнал в най-оживената част на града, следствие на което загинаха 5 души, а други 17 бяха тежко ранени.

Смята се, че нападението е имало за цел полицейско управление, но поради неизвесни причини автомобила е бил взривен на доста по-отдалечено място от крайната си цел.

Двама от загиналите всъщност са полицаи, които патрулирали в околността, а всички останали и ранени, и загинали са цивилни граждани. Отговорността за нападението все още не е поето от нито една терористична групировка./news359

Багдад/Ирак


автомобил – Google News

Коментирай