Автомобил е разцепен на две след тежка катастрофа край Доспат – 24 часа


Тежка катастрофа затвори пътя за Доспат през село Сатовча, пише Struma.bg. Инцидентът е предизвикан от Северин Камарски от Сатовча, който с висока скорост и при неправилно изпреварване близо до разклона за село Долен, се забил в насрещен автомобил. Ранен е мъж от колата, върху която е налетял с возилото си Камарски. Той е откаран в болницата в […]

Тежка катастрофа затвори пътя за Доспат през село Сатовча, пише Struma.bg. Инцидентът е предизвикан от Северин Камарски от Сатовча, който с висока скорост и при неправилно изпреварване близо до разклона за село Долен, се забил в насрещен автомобил.

Ранен е мъж от колата, върху която е налетял с возилото си Камарски. Той е откаран в болницата в Гоце Делчев. Очевидци на катастрофата коментират, че единият от двата автомобила е бил буквално разцепен на две. Освен това Северин Камарски е карал с много висока скорост.

В района хората говорят, че това не му се случва за първи път. В момента движението за Доспат е спряно, а движението се осъществява по обходен път през село Вълкосел.

Образувана е дълга колона от чакащи автомобили.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай