Автомобил, в който е бил Калин Георгиев, е блъснал пешеходец – Дневник


Автомобил на МВР, в който е бил главният секретар Калин Георгиев, е блъснал пешеходец в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигнал за пътен инцидент с автомобил на МВР, в който се е возел главният секретар главен комисар Калин Георгиев, е получен към 12.30 часа. Колата се е движела по „Цариградско шосе“. Шофьорът е карал […]

Автомобил на МВР, в който е бил главният секретар Калин Георгиев, е блъснал пешеходец в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигнал за пътен инцидент с автомобил на МВР, в който се е возел главният секретар главен комисар Калин Георгиев, е получен към 12.30 часа. Колата се е движела по „Цариградско шосе“. Шофьорът е карал с не повече от 50 км/час заради интензивния трафик. Ограничението в тази част на булеварда е 80км/час, уточняват от ведомството.

Преди един от светофарите по трасето, пресичайки неправилно, на пътното платно, внезапно излиза възрастен мъж. Шофьорът, който е управлявал автомобила на МВР, спира рязко, но мъжът е ударен от страничната част на колата.

Той е без счупвания и натъртвания, има леки охлузвания. Незабавно му е оказана помощ, в това число и лично от главния секретар. На мястото е пристигнал автомобил на Бърза помощ. Мъжът е откаран за преглед в медицинско заведение. Оглед е извършено от следователи и пътни полицаи на СДВР.

Направената проба за алкохол на водача на авомобила е отрицателна.


автомобил – Google News

Коментирай