Автомобил влезе в заведение край пътя – Труд


Лек автомобил влезе тази сутрин в крайпътно заведение „Ханчето“ край мездренското село Люти дол, съобщи сайтът Tribali.com. Собственикът на заведението Цветослав Лацов чул силен трясък малко преди 8 ч. Излязъл навън и видял колата „Тойота Корола“, която се била забила в оградата. Лацов се сепнал – колата все още пушела, а мъжът в нея бил […]

Лек автомобил влезе тази сутрин в крайпътно заведение „Ханчето“ край мездренското село Люти дол, съобщи сайтът Tribali.com.

Собственикът на заведението Цветослав Лацов чул силен трясък малко преди 8 ч. Излязъл навън и видял колата „Тойота Корола“, която се била забила в оградата. Лацов се сепнал – колата все още пушела, а мъжът в нея бил напълно неадекватен. От устата на водача излизала пяна.

Лацов се обадил на тел. 112. Диспечер му казал да не докосва пострадалия, защото може да е получил удар или друго по-сериозно нараняване.

„Той е тръгнал от много далече, от табелата, през цялата поляна и чак тогава се е забил в оградата. Интересното е, че няма никакъв спирачен път. Наистина не знам какво е правил и защо не е реагирал по някакъв начин, но според мен се е движил с много голяма скорост. Когато докторите дойдоха, казаха, че 37-годишният водач не е употребил алкохол, а от удара е получил сътресение на мозъка“, разказа Цветослав Лацов.

В момента шофьорът е във врачанската болница. Той е с две счупени ребра. Няма комоцио и вероятно ще бъде настанен в хирургичното отделение.

Причината за катастрофата още не е изяснена.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай