Автомобил блъсна 3-годишно дете, чупи му крака – DARIK News


Автомобил блъсна 3-годишно дете в Свищов. Момченцето е със счупена подбедрица. Инцидентът е станал вчера около 19,10 ч. на кръстовище в крайдунавския град. Лек автомобил «Опел Корса», управляван от 29-годишен свищовлия, при навлизане в кръстовището ударил с предната част на колата внезапно излязлото на пътното платно дете. Водачът незабавно е откарал дете в Спешна помощ, […]

Автомобил блъсна 3-годишно дете в Свищов. Момченцето е със счупена подбедрица. Инцидентът е станал вчера около 19,10 ч. на кръстовище в крайдунавския град.

Лек автомобил «Опел Корса», управляван от 29-годишен свищовлия, при навлизане в кръстовището ударил с предната част на колата внезапно излязлото на пътното платно дете.

Водачът незабавно е откарал дете в Спешна помощ, където след преглед е установено, че му е причинена фрактура на крака. Оказана му е помощ и е освободено за домашно лечение, без опасност за живота. 

По данни на очевидци, детето е било държано за ръка от майка си, след което се пуснало от нея и в непосредствена близост до кръстовището побягнало и излязло внезапно на пътното платно в района на кръстовището.

Водачът на автомобила е изпробван за алкохол с техническо средство, пробата е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай