Истината излезе наяве във VIP Brother


В живото предаване тази вечер зрителите на NOVA видяха емоционалния край на мисия „Таен бос”. Жана Бергендорф разбра истината и с облекчение призна, че дори не е подозирала за съучастничеството между Големия брат и Съквартирантите ѝ. Блестящото представяне на всички доведе мисията до успешен край, а номинираните Софкин, Борислав и Явор получиха не номинация, а […]

В живото предаване тази вечер зрителите на NOVA видяха емоционалния край на мисия „Таен бос”. Жана Бергендорф разбра истината и с облекчение призна, че дори не е подозирала за съучастничеството между Големия брат и Съквартирантите ѝ.

Блестящото представяне на всички доведе мисията до успешен край, а номинираните Софкин, Борислав и Явор получиха не номинация, а имунитет за следващата седмица. Имунитет получи и самата Жана, заради безупречното си представяне.

Тази вечер видяхме и мисия „Лично пространство”, която претърпя непредвидимо за зрителите и за самия Big Brother развитие. Задачата на Жана бе да спука пет от балоните, олицетворяващи личното пространство на Съквартирантите, докато те бяха предварително инструктирани, че ако не успеят да го опазят ще бъдат лишени от всичките си лични вещи.

Първият спукан от певицата балон беше този на Ирина, а в знак на съпричастност към нея Роро, Лара и Лили сами спукаха своите. В Къщата се обособиха два лагера – този на Съквартирантите, избрали да останат без лични вещи и този на ревниво пазещите балоните си.

Стигна се и до крайности. Глория бе толкова обезпокоена да не загуби вещите си, че се заключи в банята, а Борислав остана силно раздразнен от опитите на Жана да спука именно неговият балон.

Първият Съквартирант, който Жана посочи за изгонване беше Георги Софкин, а в живото предаване станахме свидетели на загубата на търпимост към него от страна на групата.

;

Съквартирантите се опитваха да обгрижват Софкин по всички възможни начини, но когато видяха, че той злоупотребява с добрината им и не им отвръща с възпитано отношение, единодушно решиха да го оставят на мира и да го третират както всеки един от останалите.

В понеделник предстоят първите номинации във VIP Brother 2016, а кои ще бъдат първите Съквартиранти, номинирани за изгонване в петък, предстои да разберем.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай